Horeca ondernemer Wim Markwat heeft begin 2017 zijn samenwerking met Wok to go bekend gemaakt. Dat deed hij middels verschillende persberichten. Deze heb ik voor hem geschreven en verstuurd naar vakmedia.
Publicaties naar aanleiding van persberichten
Over de invulling van deze bundeling van krachten met Hung Yip van Wok to go, heb ik begin 2017 verschillende persberichten verzorgd. Daaruit kwamen verschillende publicaties voort op sites van vakbladen. Enkele hiervan zijn naar aanleiding van Persbericht Wim Markwat gaat samenwerking met oprichter Wok to Go aan verschenen. Hieronder volgt een greep uit deze publicaties:
http://www.derestaurantkrant.nl/
https://www.horecavizier.nl/sitehome/wim-markwat-gaat-samenwerking-met-oprichter-wok-to-go-aan.html
http://foodclicks.nl/nieuws/wim-markwat-gaat-samenwerken-met-oprichter-wok-go.html
Ook het persbericht over de aanwezigheid van Persbericht Wok to Go klaargestoomd voor de toekomst in april 2017, is veelvuldig opgepakt door media. Bij deze een aantal links:
http://www.outofhome-shops.nl/nieuws/handel/formules/wok-to-go-is-klaar-voor-expansie-in-nederland
http://www.derestaurantkrant.nl/wok-to-go-klaargestoomd-voor-kwalitatieve-expansie-in-nederlan
http://www.lunchroom.nl/wok-to-go-klaargestoomd-voor-kwalitatieve-expansie-in-nederlan
http://foodclicks.nl/nieuws/fastserviceformule-wok-go-breidt-uit-nederland-en-buitenland.html
https://franchiseplus.nl/nieuws/wok-to-go-klaargestoomd-voor-expansie
Uitbouwen tot lifestyle en merk
Wok to go is een fastserviceformule waarin het draait om Aziatisch natural food dat op een meer Europese wijze is bereid. Het assortiment is aangevuld met een aantal lunch- en dagproducten. De Chinese horeca ondernemer Hung Yip heeft deze formule in 2003 opgericht. Naast de 17 winkels is er een eigen productiebedrijf. Wim Markwat heeft de ambitie uitgesproken om van deze formule in Nederland een merk te maken dat de werknemers maar ook de gasten als lifestyle zullen ervaren.