Likeurmaker Theodor Walcher uit Zuid-Tirol was in mei 2016 in Nederland om zijn Walcher-likeur te promoten. Op basis van een interview, schreef ik een artikel over zijn werkwijze en de producten die in Nederland verkrijgbaar zijn voor de horeca. Het artikel verscheen in november 2016 in Appetizer 8.
Klinkende namen van Walcher
Appetizer is een horecamagazine van grossier Deli XL, Met Theodor Walcher sprak ik over zijn likeuren met klinkende namen als limoncello, bombardino en amaretto. Deze dranken zijn exclusief verkrijgbaar bij DeliXL.
Traditionele recepten
Traditionele recepten zijn het uitgangspunt voor het stoken van de dranken van Walcher. “De uitdaging is, om ze kwalitatief nog beter te maken. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie. We ontwikkelen elk jaar twee nieuwe recepten, waarvan een biologisch.We vertellen welke ingrediënten in onze dranken zitten, maar de onderlinge verhoudingen zijn ons geheim”, aldus Theodor in het interview.
Lees hier het hele verhaal: appetizer-8-walcher-artikel